Informatieavond; Vooruitkijken en planning voor de toekomst!

Zorgeloos. Ondanks alle veranderingen in je leven. 

  • Zou je eerder willen stoppen met werken?
  • Hoeveel en hoe moet ik sparen voor mijn pensioen?
  • Spaar je voor de studie van je kinderen? Of een mooie reis?
  • Heb je vermogen of spaar je maandelijks minimaal €100?
  • Zoek je naar een goed alternatief voor de lage rentes van nu?

Is je antwoord ‘ja’ op een van de bovenstaande vragen? Dan is mijn informatieavond op donderdag 21 april over ‘Financiële rust’ interessant voor jou. De organisatie in 2020 en 2021 gingen op het laatste moment helaas niet door vanwege Corona. Nu in april gaan we ervoor. Deze avond bied ik vrijblijvend voor je aan. Meer informatie? Scroll naar beneden!

Wensen en dromen hebben we allemaal. Om deze te realiseren hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. Met een financieel plan laat je niets aan het toeval over. Je werkt gericht naar een doel: eerder stoppen met werken, een mooie reis maken of ‘gewoon’ financiële rust hebben.

Spreker 
Op deze avond is Michiel van Vugt van NNEK mijn gastspreker. Deze avond gaan we in op de actualiteiten en praten we bij over de gevolgen van de lage spaarrente en de terugtrekkende overheid. Want kun je daardoor nog voldoende vermogen opbouwen voor later? Of de studie van de kinderen?

We nemen je mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons financieel gedrag. Waarom nemen we bepaalde beslissingen? Wat zijn de gevolgen? En hoe zorg je dat je betere (financiële) beslissingen neemt?

Voor wie is deze avond interessant? 
Iedereen die met geld te maken heeft. Iedereen dus! Het verhaal is laagdrempelig. Verwacht geen jargon of dikdoenerij. Het is interactief en ontzettend leerzaam.

Ik bied deze avond vrijblijvend aan omdat ik het belangrijk vind dat je inzicht krijgt. Want financiële rust, is emotionele rust. Vrienden en kennissen zijn ook van harte welkom!

Aanmelden informatieavond

Wil je deze avond bijwonen? Via de onderstaande knop meld je je aan. Je kunt ook even bellen als er vragen zijn. Ik ben bereikbaar op het telefoonnummer 06-14430996.

Klik hier om je aan te melden

Details:
Datum: donderdag 21 april
Locatie:De Cacaofabriek
Adres :Cacaokade 1
Plaats: Helmond
Ontvangst: 19.00 uur
Presentatie: 19.30 – 21.00 uur
Napraten: 21.00 uur