Over Gert-Jan Vos

Home » Over Gert-Jan Vos

Over Gert-Jan Vos

Mijn naam is Gert-Jan Vos en met meer dan 10 jaar ervaring in pensioenland ben ik er als Jouw Pensioenadviseur voor jou, ik ben betrokken en help graag. Ik heb oog en oor voor jouw verhaal en bij het invullen van jouw wensen en mogelijkheden staat bij mij de kwaliteit van het leven voorop.

Mijn carrière ben ik begonnen in de horeca. Ik heb gewerkt in hotels en restaurants in Europa en in Amerika. Ik krijg veel voldoening uit het werken met mensen en het helpen van hen. Dienstverlening zit in mijn bloed.

In 2019 heb ik de kans gekregen mijn eigen dromen na te streven en heb PensioenVos opgericht. De titel op mijn ondernemersplan? ‘Met kleine stapjes, geduld en verzorging wordt een welpje vanzelf een vos.’
Ik geloof erin dat je ergens moet beginnen, het gewoon moet gaan proberen en dat als je vol houdt, kleine stapjes zet en successen viert bijna elk  doel haalbaar is.

Een advies van PensioenVos staat voor kwaliteit, begrijpelijk uitgelegd, persoonlijk, eerlijk en oprecht. Mijn rol als adviseur is erop gericht jou het best passend advies te geven, je te ontzorgen en alles voor je te regelen. Onafhankelijk!

Voor zolang je mijn klant bent moet je het gevoel hebben dat het goed geregeld is!

MIJN VISIE

MIJN MISSIE

Mijn missie is het om jou in heldere taal uitleg te geven over pensioen en je te helpen de doelen te behalen. Vertrouwen speelt voor mij een belangrijke rol. Jij moet het gevoel hebben dat het goed geregeld is. Pensioen is misschien niet altijd leuk of allicht vind je het moeilijke materie. Dit is waar ik er voor jouw ben.

Bij mij kun je terecht voor een onafhankelijk, eerlijk en goed advies. Advies dat jijzelf ook begrijpt. Die garantie geef ik jou!