Over Gert-Jan Vos

Home » Over Gert-Jan Vos

Over Gert-Jan Vos

Mijn naam is Gert-Jan Vos en met meer dan 10 jaar ervaring in pensioenland ben ik er als Jouw Pensioenadviseur voor jou, ik ben betrokken en help graag. Ik heb oog en oor voor jouw verhaal en bij het invullen van jouw wensen en mogelijkheden staat bij mij de kwaliteit van het leven voorop.

Mijn carrière ben ik begonnen in de horeca. Ik heb gewerkt in hotels en restaurants in Europa en in Amerika. Ik krijg veel voldoening uit het werken met mensen en het helpen van hen. Dienstverlening zit in mijn bloed.

In 2019 heb ik de kans gekregen mijn eigen dromen na te streven en heb PensioenVos opgericht. De titel op mijn ondernemersplan? ‘Met kleine stapjes, geduld en verzorging wordt een welpje vanzelf een vos.’
Ik geloof erin dat je ergens moet beginnen, het gewoon moet gaan proberen en dat als je vol houdt, kleine stapjes zet en successen viert bijna elk  doel haalbaar is.

Ik geloof in het uitdagen van de huidige manier van adviseren, ik geloof in anders denken en dat de rol als adviseur veranderd naar een rol dat meer gericht is op wat je wenst en droomt dan wat biedt de markt en wat kost dat. Ik doe dat door naar jou te luisteren jouw wensen en doelen in kaart te brengen, in heldere taal vragen te beantwoorden, het opzetten van een persoonlijk plan, handvatten te geven en ondersteuning te bieden bij het uitvoeren ervan. Dit resulteert in een goed en passend advies en een lange termijn relatie.

MIJN VISIE

MIJN MISSIE

Mijn missie is het om jou in heldere taal uitleg te geven over jou pensioen en vermogen en je te helpen jouw doelen en wensen te behalen. Dit doe ik samen met jou, als coach en als adviseur.

Bij mij kun je terecht voor een onafhankelijk, eerlijk en goed advies. Je bent bij mij te gast en ik draag zorg voor jouw pensioen, vermogen en inkomen. Of je een (kleine) onderneming hebt of als particulier bij mij te gast bent. Ik neem je mee op de reis naar later.