Particulier

Home » Particulier

PensioenVos zorgt voor financiële rust

Denk jij ook wel eens aan eerder stoppen met werken? Of ervaar je onrust omdat je niet precies weet hoe je ervoor staat. Pensioen is een complexe materie dat niet van iedereen een hobby zal zijn. Laat dit nu mijn specialisme zijn. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van pensioen en vermogen help ik financiële rust te ervaren. Jou helpen om jouw dromen en wensen mogelijk te maken is iets waar ik gelukkig van wordt. 

Hoe ik dat doe? Door samen met op reis te gaan. Als trusted advisor ben ik er voor jou. Ik ben onafhankelijk en van mij mag je een eerlijk en integer advies verwachten. Of het dus gaat om een korte vraag, het even willen sparren, een eerlijke mening of om een advies. Ik ben er als Jouw Pensioenadviseur

Het slechte nieuws is
tijd vliegt
Het goede nieuws is, jij bent de piloot

Jonge piloot

Met pensioen gaan

Nieuwe baan

Live events

Overlijden

Arbeidsongeschikt

echtscheiding

Ontslag

Duidelijk plan
Ik gebruik financiële software om alles in kaart te brengen

Pensioenvraagstukken zijn vaak complex en het goed inzichtelijk maken gaat niet zomaar.  

Weten waar jij staat, wat jij straks netto onderaan de streep over gaat houden. Jouw complete financiële positie gedetailleerd in kaart gebracht. Inzicht in de toekomstige ontwikkelingen en de haalbaarheid van het gewenst netto besteedbaar inkomen. Inzichtelijk en met grafische grafieken. lees meer

Sta jij voor een moeilijke keuze? Wil jij weten of het verstandig is om af te lossen op de hypotheek of om het geld anders te investeren? Verander jij van baan en wil jij weten wat het effect daarvan is op de financiële situatie. Met een onderbouwt advies weet jij precies waar je aan toe bent en welke risico’s eraan verbonden zijn.

Hulp nodig bij het aankopen en beheren van producten; met het bijstellen en aanpassen ervan?

Wil jij weten of het verstandig is om de waardeoverdracht wel of niet te doen? Of heb jij advies nodig bij ontslag. 

PensioenVos verkoop geen producten maar jij krijgt een onafhankelijk advies dat in heldere taal uitgelegd wordt. Jij wilt toch niet iets dat je zelf niet snapt?

Planning pensioen

Pensioen Expiratie Plan

Een plan gericht op het maken van een match tussen jouw wensen en doelstellingen en de opgebouwde pensioen- en lijfrentepotjes. Het plan is bedoelt voor mensen die vlak voor hun pensionering zitten en keuzes moeten maken. Het PensioenExpiratiePlan zorgt niet alleen voor structuur en inzicht maar biedt ook een uitvoerbaar plan afgestemd op jou situatie!

Inzicht in jullie situatie

Mappen vol met polissen en overzichten. Laat mij jou helpen het overzicht weer terug te krijgen.

Totaaloverzicht
Route naar later

Mijn polis komt vrij .... Wat nu?

Heb jij een pensioen of lijfrente polis en komt deze binnenkort vrij. Direct ingaan op het voorstel van de verzekeraar is niet altijd slim! Laat je door mij adviseren over de te maken keuzes.