Particulier

Home » Particulier

PensioenVos zorgt voor financiële rust

Denkt u ook wel eens aan eerder stoppen met werken? Of ervaart u wat onrust omdat u niet precies weet hoe u ervoor staat. Pensioen is een complexe materie dat niet van iedereen een hobby zal zijn. Laat dit nu mijn specialisme zijn. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van pensioen en vermogen help ik u financiële rust te ervaren. U helpen uw dromen en wensen mogelijk te maken is iets waar ik gelukkig van wordt. 

Hoe ik dat doe? Door samen met u op reis te gaan. Als trusted advisor ben ik er voor u. Ik ben onafhankelijk en van mij mag u een eerlijk en integer advies verwachten. Of het dus gaat om een korte vraag, het even willen sparren, een eerlijke mening of om een advies. Ik ben er als Jouw Pensioenadviseur

Het slechte nieuws is
tijd vliegt
Het goede nieuws is, u bent de piloot

Jonge piloot

Met pensioen gaan

Nieuwe baan

Live events

Overlijden

Arbeidsongeschikt

echtscheiding

Ontslag

Duidelijk plan
Ik gebruik financiële software om alles in kaart te brengen

Pensioenvraagstukken zijn vaak complex en het goed inzichtelijk maken gaat niet zomaar.  

Weten waar u staat, wat u straks netto onderaan de streep over gaat houden. Uw complete financiële positie gedetailleerd in kaart gebracht. Inzicht in de toekomstige ontwikkelingen en de haalbaarheid van het gewenst netto besteedbaar inkomen. Inzichtelijk en met grafische grafieken. lees meer

Staat u voor een moeilijke keuze? Wilt u weten of het verstandig is om af te lossen op de hypotheek of om het geld anders te investeren? Veranderd u van baan en wilt u weten wat het effect daarvan is op uw financiële situatie. Met een onderbouwt advies weet u precies waar u aan toe bent en welke risico’s eraan verbonden zijn.

Hulp nodig bij het aankopen en beheren van producten; met het bijstellen en aanpassen ervan?

Wilt u weten of het verstandig is om de waardeoverdracht wel of niet te doen? Of hebt u advies nodig bij ontslag. 

PensioenVos verkoopt u geen product maar u krijgt een onafhankelijk advies dat in heldere taal aan u uitgelegd wordt. U wilt toch niet iets dat u zelf niet snapt?

Planning pensioen

Pensioen Expiratie Plan

Een plan gericht op het maken van een match tussen uw wensen en doelstellingen en de opgebouwde pensioen- en lijfrentepotjes. Het plan is bedoelt voor mensen die vlak voor hun pensionering zitten en keuzes moeten gaan maken. Het PensioenExpiratiePlan zorgt niet alleen voor structuur en inzicht maar biedt ook een uitvoerbaar plan afgestemd op uw situatie!

Inzicht in jullie situatie

Mappen vol met polissen en overzichten. Laat mij u helpen het overzicht weer terug te krijgen.

Totaaloverzicht
Route naar later

Mijn polis komt vrij .... Wat nu?

Hebt u een pensioen of lijfrente polis en komt deze binnenkort vrij. Direct ingaan op het voorstel van de verzekeraar is niet altijd slim! Laat u door mij adviseren over de te maken keuzes.