Partners

Home » Partners

Partners PensioenVos

Als PensioenVos kan ik het niet alleen. Graag werk ik samen met gelijkgestemde professionals als accountants, fiscalisten, hr adviseurs, (echtscheidings) advocaten, mediators en andere partners. Samen staan we sterker en helpen wij de klanten met ons eigen specialisme. Hieronder tref je een greep aan uit mijn samenwerkingspartners.

Logo Pensioen-Coaching

 

Pensioen-Coaching is mijn pensioenpartner. Samen staan we sterker en helpen we elkaar. We delen onze kennis en kunde en sparren met elkaar. Soms trekken we samen in een dossier op, soms zoeken we elkaar alleen daar waar het nodig is.

 

Wilms Hypotheken

 

Jurgen Wilms helpt u bij het maken van verstandige keuze’s op het gebied van uw hypotheek. Of het gaat over wat uw maximale hypotheek is, u een huis gaat kopen of u heeft een hypotheek bij uw BV afgesloten. Voor Jurgen bestaan lastige trajecten niet, uitdagende wel.

 

Bjorn Bennenbroek

 

Bjorn Bennenbroek Assurantiën biedt u een deskundig advies op gebied van schade- en levensverzekering. Een verzekeringspakket naadloos aangesloten op uw situatie met een perfecte prijs-kwaliteit!

 

Wilt u ook samenwerken met PensioenVos en echt iets toevoegen aan de relatie met uw klanten? Klik hier en neem contact met mij op.