Pensioenadvies

Hoe kan ik jou helpen?

Iedereen krijgt tijdens zijn of haar leven wel te maken met pensioen. Of dit nu bij verandering van baan is, bij een echtscheiding of wanneer je stopt met werken de pensioenpolis expireert en je met pensioen gaat.

Op verschillende momenten kun je de hulp van mij als pensioenadviseur nodig hebben. Ik ben er dan op dat moment voor jou! Als onafhankelijk pensioenadviseur help ik je bij het verkrijgen van inzicht, leg ik je in heldere en begrijpelijk taal uit hoe het werkt en geef ik je mijn eerlijke mening en advies.

Van mij krijg je de garantie dat het advies dat je van mij krijgt jezelf ook snapt! 

Mijn pensioenpolis expireert .... Wat nu?

Heb jij een pensioen of lijfrente polis en komt deze binnenkort vrij ( dit heet expiratie)? Direct ingaan op het voorstel van de verzekeraar is niet altijd slim! Wat is verstandig? Klik hier verder en ik leg je uit welke keuzes je kunt maken! 

Route naar later

Pensioenadvies op specialistisch niveau

Bij wisseling van baan komt de vraag of je het pensioen wil overdragen. Moet je dit nu wel of niet doen? Laat je adviseren want het is niet altijd slim! lees meer

Een echtscheiding kan een flinke impact hebben op je pensioenvermogen. Laat je vooraf goed adviseren zodat jullie geen problemen op latere leeftijd krijgen. lees meer

Is het gras bij de buren echt groener? Laat mij je helpen de pensioenregelingen met elkaar te vergelijken en dit belangrijke onderdeel voor je te beoordelen. lees meer

Kom je er met je werkgever niet meer uit? Ontslag heeft impact op de pensioenopbouw en de verzekeringen die erin zitten.

lees meer

Een persoonlijk plan voor jou pensioen

Weet wat je straks kunt verwachten

Ieders situatie is uniek en vergt daarmee een andere aanpak. Alles is met elkaar verbonden. Draaien we aan de ene knop dan gebeurt er ook wat aan de andere kant. Door alles goed op elkaar af te stemmen zorgen we voor de juiste balans tussen inkomen, te betalen belasting, uitgaves en de wensen en dromen.

Plannen voor je pensioen is iets anders dan een planning voor je pensioen. Met een goede planning en een doordacht plan, maak je op de momenten dat het moet de juiste keuzes.

Dit zorgt voor financiële rust nu en in de toekomst!

Totaaloverzicht

Eerder stoppen met werken

Heb je de wens om eerder te stoppen met werken? Wat zijn de gevolgen van het eerder opnemen van je pensioen en heb je genoeg inkomen in de periode tot aan de AOW? Samen bekijken we de gevolgen van het eerder stoppen met werken.

Planning pensioen

Financiële planning

Hoeveel geld heb je nodig voor de rest van je leven? Door inzicht en overzicht in je bezittingen, schulden en inkomen weet je wat dit betekent en wat de toekomst je gaat brengen. Doormiddel van een goede planning raakt het geld nooit op!

Pensioenroute

Pensioen ExpiratiePlan

Een plan gericht op het maken van een match tussen jouw wensen en doelstellingen en de opgebouwde pensioen- en lijfrentepotjes.Zit jij vlak voor je pensionering en moet je keuzes maken. Het Pensioen ExpiratiepPlan zorgt niet alleen voor structuur en inzicht maar biedt ook een uitvoerbaar plan!

een Duidelijk plan
Ik gebruik financiële software om alles in kaart te brengen

Pensioenvraagstukken zijn vaak complex en het goed inzichtelijk maken gaat niet zomaar.  

Weten waar jij staat, wat jij straks netto onderaan de streep over gaat houden. Jouw complete financiële positie gedetailleerd in kaart gebracht. Inzicht in de toekomstige ontwikkelingen en de haalbaarheid van het gewenst netto besteedbaar inkomen. Inzichtelijk en met grafische grafieken. lees meer

Sta jij voor een moeilijke keuze? Wil jij weten of het verstandig is om af te lossen op de hypotheek of om het geld anders te investeren? Verander jij van baan en wil jij weten wat het effect daarvan is op de financiële situatie. Met een onderbouwt advies weet jij precies waar je aan toe bent en welke risico’s eraan verbonden zijn.

Wil jij weten of het verstandig is om de waardeoverdracht wel of niet te doen? Of heb jij advies nodig bij ontslag. 

Onafhankelijk & Eerlijk

Pensioenadvies voor jou persoonlijk