Pensioenadvies

Onafhankelijk & Eerlijk

Op verschillende momenten kun je de hulp van mij als pensioenadviseur nodig hebben. Ik ben er dan op dat moment voor jou! Als onafhankelijk pensioenadviseur help ik je bij het verkrijgen van inzicht, leg ik je in heldere en begrijpelijk taal uit hoe het werkt en geef ik je mijn eerlijke mening en advies.

Van mij krijg je de garantie dat het advies dat je van mij krijgt jezelf ook snapt! 


Mijn pensioenpolis expireert …. Wat nu?

Heb jij een pensioen of lijfrente polis en komt deze binnenkort vrij ( dit heet expiratie)? Direct ingaan op het voorstel van de verzekeraar is niet altijd slim! Wat is verstandig? Klik hier verder en ik leg je uit welke keuzes je kunt maken! 

Route naar later

Een paar dingen waar ik bij kan helpen!

Pensioenadvies op specialistisch niveau.

Bij wisseling van baan komt de vraag of je het pensioen mee wil nemen? Moet je dit nu wel of niet doen, wat zijn de voor en nadelen? Laat je adviseren want het is niet altijd slim!
Lees meer  

Is het gras bij de buren echt groener? Laat mij je helpen de pensioenregelingen met elkaar te vergelijken en dit belangrijke onderdeel voor je te beoordelen.
Lees meer   

Een echtscheiding kan een flinke impact hebben op je pensioenvermogen. Laat je vooraf goed adviseren zodat jullie geen problemen op latere leeftijd krijgen.
Lees meer

Kom je er met je werkgever niet meer uit? Ontslag heeft impact op de pensioenopbouw en de verzekeringen die erin zitten
Lees meer

Ik gebruik financiële software om alles in kaart te brengen

Pensioenvraagstukken zijn vaak complex en het goed inzichtelijk maken gaat niet zomaar.

Inzicht in de situatie

Weten waar jij staat, wat jij straks netto onderaan de streep over gaat houden. Jouw complete financiële positie gedetailleerd in kaart gebracht. Inzicht in de toekomstige ontwikkelingen en de haalbaarheid van het gewenst netto besteedbaar inkomen. Inzichtelijk en met grafische grafieken.

Hulp en ondersteuning bij de te maken keuzes

Sta jij voor een moeilijke keuze? Wil jij weten of het verstandig is om af te lossen op de hypotheek of om het geld anders te investeren? Verander jij van baan en wil jij weten wat het effect daarvan is op de financiële situatie. Met een onderbouwt advies weet jij precies waar je aan toe bent en welke risico’s eraan verbonden zijn.

Helder, visueel en op maat

Een advies van PensioenVos is persoonlijk en uniek. Het is namelijk speciaal voor jou geschreven. Gebaseerd op jouw situatie, jouw wensen en doelen. Door gebruik te maken van grafieken, tekeningen en uitleg in Jip & Janneke taal begrijp je wat het voor jou betekent. Een advies van PensioenVos is weten dat het goed zit!

Weten wat PensioenVos voor je kan doen?

Neem vrijblijvend contact op