uw pensioensituatie

Home » uw pensioensituatie

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Mappen vol met polissen en overzichten. Laat mij u helpen het overzicht in uw pensioen weer terug te krijgen.

Ik maak gebruik van financiële software dat speciaal ontwikkeld is om u te helpen het overzicht in uw financiële situatie terug te krijgen.

 

Heldere uitleg

Graag neem ik u mee door de wir war van informatie. Zo nemen we samen een overzicht vanuit de pensioenverzekeraar door of leg ik uit wat u kunt doen met het gespaarde lijfrente saldo.

Grafisch inzicht

Ik maak gebruik van financiële software om uw gezamenlijke situatie inzichtelijk te maken. Ik laat u aan de hand van grafieken zien wat de huidige situatie is en met een paar klikken op de knop ziet u wat de gevolgen zijn van de keuzes. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Complete situatie

Veel websites zijn gericht op één ding of op één persoon. Zo ziet u bij de pensioenuitvoerder wel hoe uw pensioen zich ontwikkeld, maar kunt u niet zien wat de gevolgen van het aflossen van uw hypotheek, of de verhuur van dat vakantiehuisje voor gevolgen heeft. Bij mij ziet je het totaalplaatje. Van jullie samen. Voor nu maar ook richting de toekomst.


Wilt u zelf alvast weten wat u aan uw pensioen kunt doen?