Specialist op het gebied van pensioen

Pensioenadvies PensioenVos

PensioenVos is Jouw Pensioenadviseur en helpt jou bij deze complexe materie. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van pensioen en vermogen help ik graag bij dit onderwerp. Van mij mag je een persoonlijke aanpak verwachten in heldere en duidelijke taal.

Pensioen is echter een breed begrip. Zo is de dienstverlening voor een werkgever anders dan voor een particulier. Selecteer hieronder wie je bent en ik geef jou specifiek voor jou informatie en tips!

Particulier

Pensioen staat voor een inkomen op latere leeftijd. Voor jou: weten dat je er straks ook warmpjes bij zit! Wat gaan we dan doen? Kijken naar hoe je ervoor staat. Of berekenen wat de consequenties is van jouw keuzes. Dit levert jou rust en inzicht op. Weten dat het goed is!

Werkgever

Het aanbieden van een pensioenregeling voor je personeel is een mooie arbeidsvoorwaarden. De marketing tool om je bedrijf in the picture zetten. Werknemers zullen je erom waarderen!

Ondernemer

Een succes verhaal om straks als ondernemer te genieten van een onbezorgde oude dag. Naast het bedrijf dat onderdeel is van het vermogen is het hebben van een plan met eventueel aanvullend pensioen de sleutel tot een mooie oude dag!

HR professional

Het hebben van een pensioen specialist om op terug te vallen draagt bij aan het succes van jou als HR professional bij jou opdracht gever!

Advocaat/ mediator

Bij een arbeidsconflict sta je er soms niet bij stil maar kan het voorkomen dat bij jouw client pensioenschade optreedt. Een echtpaar dat besloten heeft te gaan scheiden. Hoe verdeel je de pensioenen? Wat zijn de regels etc.

Accountant

Jij kent de financiële situatie van je klanten! Een daar komt soms een pensioenvraagstuk naar boven? Of klant heeft behoefte aan een pensioen product. Als verlengstuk van jouw dienstverlening ben ik er.

Word onderdeel van iets moois

Niets is zo veranderd als de pensioenwereld. Ontwikkelingen van nieuwe producten, veranderende wet- en regelgeving en verzekeraars die komen en gaan. Daarnaast is elke klant anders, zijn er andere wensen en budgetten en daarmee is ook elk advies anders. En juist dat laatste maakt mijn vak zo leuk. Voor mij is geen dag hetzelfde. 

Het is mijn uitdaging om samen met jou te zoeken naar het best passend advies en product. 

In alles wat ik adviseer begint het met elkaar leren kennen. Ik geloof erin dat als we elkaar beter kennen jij het beste advies van mij kunt krijgen! Tja en soms is dat voor mij ook iets nieuws.