Voor Wie?

Home » Voor Wie?

PensioenVos helpt

PensioenVos is Jouw Pensioenadviseur en helpt jou bij deze complexe materie. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van pensioen en vermogen help ik graag bij dit onderwerp. Van mij mag je een persoonlijke aanpak verwachten in heldere en duidelijke taal.

PensioenVos voor als je even wil sparren, een vraag hebt over pensioen, een financieel inzicht wil of wanneer je voor een belangrijke keuze staat zoals bijvoorbeeld een nieuwe baan of (eerder) stoppen met werken.

Wat anderen van PensioenVos vinden

Omdat onze pensioenaanbieder ermee stopte, waren wij, als kleine onderneming, op zoek naar een nieuwe pensioenregeling voor onze medewerkers. We hebben hierbij de hulp van Gert-Jan gevraagd. Ondanks dat we elkaar niet ‘live’ konden ontmoeten vanwege de corona-crisis, hebben we prettig contact gehad via telefoon en mail en heeft Gert-Jan ons prima kunnen helpen. Hij heeft rekening gehouden met onze wensen en een passende pensioenregeling voor ons gevonden en geregeld dat de overstap soepel is verlopen.

Judith
Eigenaar onderneming

Ben jij de volgende klant van PensioenVos?

Zo vlak voor mijn pensioenering zocht ik deskundige hulp om een balans op te maken van onze financiële toekomst en om enkele lijfrenterekeningen om te zetten naar uitkerende rekeningen. Bij een dergelijk proces verwacht ik duidelijke taal, goede concrete afspraken en snelle resultaten. Gert-Jan heeft ons hierbij uitstekend voorgelicht: in klare Jip & Janneke taal heeft hij ons door dit lastige proces heen geloodst en ons goede ideeën en alternatieven voorgelegd waardoor wij gezamenlijk een verstandig eindresultaat hebben bereikt.
Hans
Voormalig ondernemer