Voor Wie?

Home » Voor Wie?

PensioenVos helpt u

PensioenVos is Jouw Pensioenadviseur en helpt u daarom bij deze complexe materie. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van pensioen en vermogen help ik graag bij dit onderwerp. Van mij mag u een persoonlijke aanpak verwachten in heldere en duidelijke taal.

PensioenVos voor als u even wil sparren, een vraag hebt over pensioen, een financieel inzicht wil of wanneer u voor een belangrijke keuze staat zoals bijvoorbeeld een nieuwe baan of (eerder) stoppen met werken.

Wat anderen van PensioenVos vinden

Als je als ondernemer besluit te stoppen komen er vele zaken op je af waaronder je pensioen. Aangezien ik als ondernemer geen kennis heb in pensioenland, heb ik Gert-Jan benaderd om hier eens in te duiken. Na een paar prettige gesprekken heeft Gert-Jan ervoor gezorgd dat ik een uitstekend pensioen heb en ben dankbaar en blij dat hij mij hierin ontzorgd heeft. Ik kan hem van harte aanbevelen.
Herman
Voormalig ondernemer

Bent u de volgende klant van PensioenVos?

Zo vlak voor mijn pensioenering zocht ik deskundige hulp om een balans op te maken van onze financiële toekomst en om enkele lijfrenterekeningen om te zetten naar uitkerende rekeningen. Bij een dergelijk proces verwacht ik duidelijke taal, goede concrete afspraken en snelle resultaten. Gert-Jan heeft ons hierbij uitstekend voorgelicht: in klare Jip & Janneke taal heeft hij ons door dit lastige proces heen geloodst en ons goede ideeën en alternatieven voorgelegd waardoor wij gezamenlijk een verstandig eindresultaat hebben bereikt.
Hans
Voormalig ondernemer