Voor Wie?

Home » Voor Wie?

Specialist op het gebied van pensioen

Pensioenadvies PensioenVos

PensioenVos is Jouw Pensioenadviseur en helpt jou bij deze complexe materie. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van pensioen en vermogen help ik graag bij dit onderwerp. Van mij mag je een persoonlijke aanpak verwachten in heldere en duidelijke taal.

Pensioen is echter een breed begrip. Zo is de dienstverlening voor een werkgever anders dan voor een particulier. Selecteer hieronder wie je bent en ik geef jou specifiek voor jou informatie en tips!

Particulier

Pensioen staat voor een inkomen op latere leeftijd. Voor jou: weten dat je er straks ook warmpjes bij zit! Wat gaan we dan doen? Kijken naar hoe je ervoor staat. Of berekenen wat de consequenties is van jouw keuzes. Dit levert jou rust en inzicht op. Weten dat het goed is!

Werkgever

Het aanbieden van een pensioenregeling voor je personeel is een mooie arbeidsvoorwaarden. De marketing tool om je bedrijf in the picture zetten. Werknemers zullen je erom waarderen!

Ondernemer

Een succes verhaal om straks als ondernemer te genieten van een onbezorgde oude dag. Naast het bedrijf dat onderdeel is van het vermogen is het hebben van een plan met eventueel aanvullend pensioen de sleutel tot een mooie oude dag!

HR professional

Het hebben van een pensioen specialist om op terug te vallen draagt bij aan het succes van jou als HR professional bij jou opdracht gever!

Advocaat/ mediator

Bij een arbeidsconflict sta je er soms niet bij stil maar kan het voorkomen dat bij jouw client pensioenschade optreedt. Een echtpaar dat besloten heeft te gaan scheiden. Hoe verdeel je de pensioenen? Wat zijn de regels etc.

Accountant

Jij kent de financiële situatie van je klanten! Een daar komt soms een pensioenvraagstuk naar boven? Of klant heeft behoefte aan een pensioen product. Als verlengstuk van jouw dienstverlening ben ik er.

Ik Help Je Stap Voor Stap

Ik ben niet bang om iets nieuws te proberen

Word Onderdeel Van Iets Mooi's

Niets is zo veranderd als de pensioenwereld. Ontwikkelingen van nieuwe producten, veranderende wet- en regelgeving en verzekeraars die komen en gaan. Daarnaast is elke klant anders, zijn er andere wensen en budgetten en daarmee is ook elk advies anders. En juist dat laatste maakt mijn vak zo leuk. Voor mij is geen dag hetzelfde. 

Het is mijn uitdaging om samen met jou te zoeken naar het best passend advies en product. 

In alles wat ik adviseer begint het met elkaar leren kennen. Ik geloof erin dat als we elkaar beter kennen jij het beste advies van mij kunt krijgen! Tja en soms is dat voor mij ook iets nieuws.

Wat anderen van PensioenVos vinden

Omdat onze pensioenaanbieder ermee stopte, waren wij, als kleine onderneming, op zoek naar een nieuwe pensioenregeling voor onze medewerkers. We hebben hierbij de hulp van Gert-Jan gevraagd. Ondanks dat we elkaar niet ‘live’ konden ontmoeten vanwege de corona-crisis, hebben we prettig contact gehad via telefoon en mail en heeft Gert-Jan ons prima kunnen helpen. Hij heeft rekening gehouden met onze wensen en een passende pensioenregeling voor ons gevonden en geregeld dat de overstap soepel is verlopen.

Judith
Eigenaar onderneming

Ben jij de volgende klant van PensioenVos?

Zo vlak voor mijn pensioenering zocht ik deskundige hulp om een balans op te maken van onze financiële toekomst en om enkele lijfrenterekeningen om te zetten naar uitkerende rekeningen. Bij een dergelijk proces verwacht ik duidelijke taal, goede concrete afspraken en snelle resultaten. Gert-Jan heeft ons hierbij uitstekend voorgelicht: in klare Jip & Janneke taal heeft hij ons door dit lastige proces heen geloodst en ons goede ideeën en alternatieven voorgelegd waardoor wij gezamenlijk een verstandig eindresultaat hebben bereikt.
Hans
Voormalig ondernemer