De toegevoegde waarde van ondersteuning & begeleiding

Een gerust gevoel

Wanneer je nieuwe werknemers in dienst krijgt, het salaris wijzigt of wanneer een werknemer arbeidsongeschikt raakt, dan dien je deze gegevens door te geven aan de verzekeraar. Deze mutaties brengen een verandering met zich mee in de te betalen premie. Ik zorg ervoor dat dit de juiste premies zijn en dat de mutaties goed doorgegeven worden. Voor jou dus een gerust gevoel dat het goed gaat.

Naast het doorgeven van mutaties hecht ik er veel waarde aan dat de pensioenregeling passend blijft bij jouw onderneming, deze binnen de gestelde wet- en regelgeving blijft en de verzekeraar haar afspraken nakomt! 

Onderhoud pensioenregeling

Het goed onderhouden van een lopende pensioenregeling is belangrijk. Vergeet je bijvoorbeeld om een nieuwe werknemer of een nieuwe partner bij de verzekeraar te melden, dan kan je dat duur komen te staan. Daarnaast wil je als werkgever natuurlijk niet teveel premie betalen. 

Dit beheer en onderhoud neem ik graag van je over. Jij bespaart tijd en kunt met je richten op je dagelijkse taken met de wetenschap dat het met de pensioenregeling goed geregeld is!

Volledig ontzorgt door PensioenVos

Ga jij voor volledige ontzorging of wil je meer dienstverlening op maat?
Een passende oplossing voor elke werkgever.