Werkwijze pensioenadvies PensioenVos

Hoe ziet een traject er in de basis uit?

1

Inventariseren

Om jou een goed en passend advies te kunnen geven heb ik veel informatie van je nodig. Informatie verzamel ik door met jou in gesprek te gaan en daarnaast vraag ik je gegevens aan te leveren.

2

Analyseren

Als ik alle gegevens heb analyseer ik deze, verwerk ze in de software en bestudeer de situatie en toets deze met de wensen en doelstellingen. De uitkomsten bespreken we samen.

3

Adviseren

Op basis van de opgedane kennis, offerte en marktvergelijking en jouw wensen en doelstellingen mag je van mij een advies verwachten. Wat acht ik het best passend en wat voor product past daar het beste bij.

4

Onderhoud en begeleiding

Als er bemiddeld is in een product begint het eigenlijk pas echt. De pensioenregeling is onderhevig aan veranderingen en tijdens die fase blijf ik je ondersteunen en begeleiden.

Onafhankelijk advies

PensioenVos is een onafhankelijk adviseur. Dit houd ik dat ik niet gebonden ben aan een verzekeraar of pensioenuitvoerder. Voor het advies, bemiddeling en het onderhoud wordt een adviesvergoeding afgesproken. Klik  hier voor meer informatie en dienstverleningsdocumenten.