Pensioen een lastig onderwerp?

Voor personeelszaken of eigenaren is pensioen een taak die ze er vaak bij doen. Als partner en specialist ben ik er om je bij deze lastige materie te helpen en indien gewenst van jou over te nemen zodat jij je weer kunt richten op het overige.

Diensten
Waar zou ik bij kunnen helpen.

Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van het beheer van een pensioenregeling heb ik alle vragen al wel een keer voorbij horen komen en weet ik het antwoord niet … ik zoek het graag uit.

De eigen bijdrage van de werknemers veranderden continu en dienen sowieso elk jaar geüpdatet te worden. Ik draag zorg voor een snelle en goede berekening zodat jij alleen de loonadministratie hoeft aan te passen.

Als werkgever heb je de plicht jouw werknemers, binnen drie maanden na de start van hun dienstverband, te informeren over de kenmerken, de uitvoering en over de persoonlijke omstandigheden die een actie vergen binnen de pensioenregeling. Ik neem deze taak graag van je over en zorg voor een professionele ondersteuning.

Lees meer

Het doorgeven van mutaties aan de verzekeraar of het controleren van rekeningen. Het beheer van de pensioenregeling kan soms lastig zijn, ik begeleid jou hier graag bij.

Uit het onderzoek is gebleken dat werknemers hun werkgever als eerste aanspreekpunt zien voor pensioenzaken en dat een prominente rol van de werkgever een positieve bijdrage kan hebben op het pensioenbewustzijn van de werknemer. Ik help graag deze rol goed uit te voeren.

Een spreekuur voor de werknemers bij jou op kantoor. Tijdens de tijd die ik bij jou ben beantwoord ik vragen van werknemers. Zo kunnen ze even met hun polis binnen lopen of misschien willen ze een andere pensioenvraag stellen. Ik ben er voor hun. 

Vrijblijvend een kopje koffie drinken?​

IK DRINK MIJN KOFFIE ZWART EN LUST ER GRAAG EEN KOEKJE BIJ 

Kopje koffie drinken met PensioenVos