Pensioenadviseur & eigenaar

Gert-Jan Vos

Mijn naam is Gert-Jan Vos en met meer dan 15 jaar ervaring in pensioenland ben ik er als Jouw Pensioenadviseur voor jou, ik ben betrokken en help graag. Mijn carrière ben ik begonnen in de horeca. Ik heb gewerkt in hotels en restaurants in Europa en in Amerika. Ik krijg veel voldoening uit het werken met mensen en het helpen van hen. Dienstverlening zit in mijn bloed.

In 2019 heb ik de kans gekregen mijn eigen dromen na te streven en heb PensioenVos opgericht. De titel op mijn ondernemersplan? ‘Met kleine stapjes, geduld en verzorging wordt een welpje vanzelf een vos.’ Ik geloof erin dat je ergens moet beginnen, het gewoon moet gaan proberen en dat als je vol houdt, kleine stapjes zet en successen viert bijna elk doel haalbaar is.


Vacatures

Ben jij opzoek naar een toffe werkplek waar je de kans krijgt om het pensioen vak van dichtbij mee te maken, je kennis te vergroten, te werken in een jong bedrijf met volop kansen en mogelijkheden? 

PensioenVos zoekt stagiairs en ondersteuning vanuit het kantoor in Helmond

> naar vacatures


Neem contact op! Een kleine moeite met een groots effect

Waar staat 
PensioenVos 
voor?

PensioenVos is weten dat het goed zit.

Visie  

Een goede toekomst voor iedereen, waarin je op basis van je eigen wensen en doelen zelfstandig keuzes kunt maken!

Missie

De heldere en visuele uitleg van PensioenVos zorgt voor inzicht en overzicht. Door actief mee te denken geeft PensioenVos je vanuit oprechte aandacht een op maat gemaakt advies. Zo zorg ik voor rust, vertrouwen en zekerheid.

Ik gun jou een mooie toekomst!