Pensioen Expiratie Plan

Home » Pensioen Expiratie Plan

Het Pensioen Expiratie Plan, wat is dat precies?

Het Pensioen Expiratie Plan is erop gericht een match te maken tussen uw wensen en doelstellingen en de opgebouwde pensioen- en lijfrentepotjes. Het plan is bedoelt voor mensen die vlak voor hun pensionering zitten en keuzes moeten gaan maken. Het Pensioen Expiratie Plan zorgt niet alleen voor structuur en inzicht maar biedt ook een uitvoerbaar plan afgestemd op uw situatie!

Ieders situatie is uniek en vergt daarmee andere aanpak. Alles is met elkaar verbonden. Draaien we aan de ene knop dan gebeurt er ook wat aan de andere kant. Door alles goed op elkaar af te stemmen zorgen voor de juiste balans tussen inkomen, te betalen belasting, uitgaves en uw wensen en dromen.

U gaat per slot van rekening maar een keer met pensioen, dan mag het ook wel een goed plan zijn toch?

Pensioenroute

Keuzes maken

Uw polissen komen vrij en u wordt gevraagd een keuze te maken, welke uitkeringsduur kiest u?

Zoveel informatie

In al die brieven staat wel wat het is, maar wat betekend dat nu voor u?

Wat een berg papier

Een kast vol mappen met polissen, Uniform Pensioen Overzichten, waardeoverzichten, brieven. Maar wat staat er nu eigenlijk en wat betekend het?

Klinkt dit herkenbaar?

Pensioen Expiratie Plan

Past het Pensioen Expiratie Plan bij mij?

Dat hangt natuurlijk sterk af van uw situatie, uw behoefte of uw vraag. Vast staat dat er keuzes gemaakt moeten worden die na afloop niet meer aangepast kunnen worden. Kunt u maar beter meteen de juiste keuze maken toch?

Of u nu één polis hebt of een veelvoud daarvan de aanpak blijft hetzelfde. In een aantal stappen doorlopen we het gehele Pensioen Expiratie Plan. We bekijken en inventariseren samen de situatie, onderzoeken welke kenmerken de polissen hebben en maken uw persoonlijk plan. Hiermee kunnen we direct aan de slag en de uitvoering verzorg ik. Wel zo prettig.

De eerste stap

Het Pensioen Expiratie Plan is een waardevolle investering in uw toekomst en aanstaande pensioen. Ik help u graag met mijn kennis en ervaring bij het maken van de juiste keuzes. Als gecertificeerd pensioenadviseur maak ik gebruik van financiële planningssoftware en heb ik toegang tot bijna alle verzekeraars.