Mijnpensioenoverzicht.nl

Afgelopen week is de vernieuwde website www.mijnpensioenoverzicht.nl online gekomen. Een compleet vernieuwde en verfrissende uitstraling. Mijnpensioenoverzicht.nl is de website waar je alle werkgeverspensioenen en de AOW op 1 plek samen aantreft.

Mijnpensioenoverzicht.nl

Achter deze website zit de stichting Pensioenregister. Dit is een onafhankelijke stichting en is een een initiatief van de gezamenlijke Nederlandse pensioenuitvoerders en de Sociale Verzekeringsbank (partij die de AOW uitkeert). Op deze website tref je in één overzicht aan wat jouw opgebouwde pensioen is. Inclusief de AOW. Dit is zelf in netto bedragen zichtbaar zodat je een goede indicatie krijgt van wat je straks aan inkomen kunt verwachten.

Wat is nieuw?

Naast de compleet vernieuwde look and feel is er nu ook veel meer informatie te vinden. De informatie is toegankelijker, er zijn filmpjes te vinden en per levensgebeurtenis is er meer persoonlijk gerichte informatie. Daarnaast kun je gemakkelijk de informatie van de pensioenuitvoerders vinden. In een oogopslag zie je jou kenmerknummer en contactinformatie van de betreffende uitvoerder.

Persoonlijke spaarpotjes niet op mijnpensioenoverzicht.nl

Jou persoonlijke spaarpotjes tref je niet aan op de website. Om een totaalbeeld te krijgen van jouw situatie moet je nog wel zelf ( of met een adviseur) aan de slag. Heb je bijvoorbeeld een lijfrente, een oude kapitaalsverzekering, een huis met hypotheek of spaargeld dan doe je er goed aan dat mee te nemen om jou persoonlijke situatie in kaart te brengen.

Vragen of hulp nodig?

Heb je na het bezoeken van de website vragen dan kun je contact opnemen met de Stichting Pensioenregister. Zij zijn via de e-mail en per telefoon bereikbaar. Wil je graag de ondersteuning en het advies van een onafhankelijke adviseur dan ben ik er graag voor je.

[button align=”center” name=”Neem contact op” link=”https://www.pensioenvos.nl/contact-pensioenvos/”]